Despre Noi
Neal Brothers sunt specialisti recunoscuti in ambalarea industriala pentru export a echipamentului de tip capital, infiintandu-se in anul 1916 in Marea Britanie. Cu peste 100 de ani de experienta in spate, aceasta afacere privata gestionata profesionist ofera in toata lumea solutii personalizate de ambalare industriala pentru export, de consolidare, inmagazinare, inspectie si verificare a calitatii ambalarii. Neal Brothers detine in zone strategice statii de depozitare si tranzit feroviar complet echipate, spatii de depozitare si consolidare a bunurilor in aer liber si unitati de ambalare industriala pentru export. Adaugati rolul nostru dominant din interiorului organismului INPRO, Organizatia Internationala a Ambalatorilor si Transportatorilor Industriali pentru Export si va veti da seama ca Neal Brothers sunt cu adevarat unii dintre furnizorii cei mai de seama la nivel global al solutiilor de ambalare industriala pentru export. Fiind unul dintre numele recunoscute la nivel international in industria ambalarii industriale pentru export, Neal Brothers este o organizatie bazata ferm pe principii etice, combinand valori de moda veche, cum ar fi satisfacerea clientilor si tehnologii eficiente din punct de vedere al costurilor. Experienta tehnica dobandita, resursele umane multinationale, programele care respecta normele de Calitate si Sanatate, Siguranta si Protejarea Mediului Inconjurator, dedicatia corpului de management si sistemele IT cu o interfata prietenoasa cu utilizatorii sunt valorile care fac din Neal Brothers un partener de afaceri atat de serios.
Portofoliul nostru include servicii in toata lumea in domeniile energiei, a industriei petroliere si a gazelor naturale, mineritului, electricitatii, masinilor unelte, vehiculelor motorizate, constructiilor si activitatilor guvernamentale. Majoritatea centrelor noastre de ambalare apartin companiei, adaugandu-se portofoliului nostru de alte proprietati comerciale si rezidentiale; avem o fundatie solida pe care afacerea noastra este construita. Continuam sa investim in ea atat prin intermendiul unei extinderi interne, cat si prin achizitii. Recente extinderi au avut loc in Belgia, Romania si Italia. Luam in considerare, de asemenea, alte oportunitati, indeosebi in Bulgaria, India, China si Orientul Mijlociu. Desi suntem extrem de concentrati asupra activitatii noastre centrale de ambalare industriala pentru export, avem o experienta substantiala si in alte domenii, cum ar fi inmagazinare si depozitare, management logistic, inchirieri de proprietati, transport de vehicule utilitare, design de ambalaj si, in ultima vreme, servicii de verificare/inspectie atat al echipamentului ambalat, cat si al tirurilor de transport incarcate.
Avem o certificare de calitate ISO 9001 din partea BVQI, suntem certificati complet in privinta sigurantei si sanatatii, iar initiativele noastre verzi, incluzand gestionarea deseurilor si introducerea vehiculelor cu emisii scazute prin altele, ne permit sa ne reducem amprenta de carbon in mod continuu. Suntem membri inregistrati in diverse organizatii, incluzand FPAL si INPRO, avem un certificat ISPM 15 si multe dintre unitatile noastre sunt capabile sa gestioneze si sa ambaleze marfuri cu grad crescut de periculozitate; ca transportatori cunoscuti, avem certificatele de securitate necesare pentru a ambala pentru transporturile par-avion. Clientii nostrii fac parte dintr-o varietate de sectoare. Asta nu numai ca ne ofera cunostintele si flexibilitatea de a ne adapta la nevoile lor, dar ne ofera si protectie in cazul in care un sector anume sufera economic. Va rugam sa vizitati site-ul www.nealbrothers.co.uk pentru a vizualiza un film introductiv despre compania noastra. Neal Brothers in Romania – povestea de pana acum...


Craiova


Neal Brothers sunt in Romania inca din anul 2007, atunci cand am fost invitati de unul dintre clientii nostri principali sa furnizam un pachet de servicii complete, inclusiv manevrarea bunurilor si ambalarea lor industriala pentru unitatea lor de productie romana din Craiova. Clientul nostru avea dificultati in a furniza bunurile direct clientilor si avea nevoie de o companie experta in servicii de ambalare pentru a le furniza o solutie la problemele lor de logistica, in asa fel incat ei sa se poata axa pe activitatea unde detineau cea mai mare competenta. Am venit cu o solutie personalizata destinata capatului liniei lor de productie, care includea timpi mai buni de livrare catre piete, o reducere a daunelor in timpul manevrarii si transportului produselor si o mai buna utilizare a metodelor de expediere eficiente economic. Au existat cateva probleme si limitari din cauza faptului ca operatiunile noastre se desfasurau in interiorul unitatii clientului nostru, previziunile lor economice cresteau si aveau nevoie de spatiu aditional pentru productie. De asemenea, oportunitatile de afaceri pentru noi erau limitate, faptul ca ne desfauram activitatile in interiorul spatiului clientului nostru insemnand ca nu puteam sa ne vindem serviciile catre o comunitate de afaceri mai larga. La sfarsitul contractului initial, am revizuit procesul si am propus un model diferit care oferea beneficii reciproce pentru noi si clientul nostru. Am implementat cu succes un nou model de afacere, care includea deschiderea propriei noastre unitati de productie si livrarea produselor asamblate de la capatul liniei de productie a clientului nostru numai cand erau gata. Astfel, le-am eliberat spatiul lor, iar noi am profitat de unitatea noastra proprie, de unde le puteam oferi serviciile noastre altor potentiali utilizatori. Tranzitia a fost dusa la bun sfarsit cu prejudicii minime, iar unitatea noastra din Craiova este functionala incepand cu luna Mai 2010. Spatiul in care ne desfasuram activitatile a crescut de la cei 1000 de metri patrati initiali la 3000 de metri patrati in acest moment. Eforturile noastre de externalizare pe plan local, combinate cu un sistem de achizitii profesionist multi-premiat, ne-au facut sa fim si mai competitivi.

Strategia noastra de extindere in Romania continua, iar ca parte a planului nostru de afaceri, am introdus o strategie de dezvoltare care se concentreaza asupra unor zone mai intinse din Romania, cum ar fi Ploiesti, Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Arad si Bacau. Ceea ce ii atrage pe clienti la noi este faptul ca intelegem ca producatorii romani cauta sa se asocieze companiilor care le pot oferi sprijin profesional complet pentru ca ei sa se poata orienta pe competentele lor principale. Noi le asiguram timpi de livrare redusi pana la pietele de desfacere cu respectarea completa a standardelor de ambalare internationale, folosirea mai intensa a metodelor de expediere eficiente economic, reducerea daunelor din timpul tranzitului si a cheltuielilor ca un procent al bunurilor vandute.

Stim din propria experienta ca este deseori dificil sa atragi parteneri de afaceri in Romania si ca exista de multe ori intarzieri in procesul de luat decizii, dar suntem norocosi ca ne-am asigurat serviciile unor parteneri locali de incredere care ne ajuta sa depasim diversele probleme care se ivesc, inregistrand deja success in toate domeniile pe care le-am mentionat mai sus.

Iar acum, o noua unitate, in Cluj...


Ne face deosebita placere sa anuntam ca vom deschide in Cluj-Napoca o noua unitate din Romania de ambalare industriala pentru export, gestionare a inventarierii si depozitare a marfurilor.

Ne asociem din nou cu un numar de companii bine cunoscute in respectiva regiune si suntem sprijiniti de multe organizatii de afaceri.

Noul nostru centru modern, construit special in acest scop si localizat langa unul dintre clientii nostri principali, ne imbogateste baza de afaceri din Romania si ne asigura deschiderea catre aceasta parte a tarii, cu multe legaturi cu Ungaria si mai departe catre vest. Beneficiind si de celelalte centre din Romania, putem oferi si o mare plaja de servicii companiilor care doresc sa intre pe pietele din est, facilitandu-le accesul in aceasta parte de lume.
Clientii nostrii