Grupul INPRO - Reteaua Internationala a Ambalatorilor Industrial pentru Export

Grupul INPRO este o retea internationala unica de companii independente care se ocupa in mod predominant cu ambalarea industriala in vederea exportului. Membrii INPRO sunt companii independente recunoscute si de prim rang in industria ambalatorilor industriali, detinand propriile lor fabrici de containere si ambalare industriala pentru export in tarile sau regiunile in care activeaza. Toti membrii furnizeaza servicii complementare, cum ar fi punerea la dispozitie de containere de inmagazinare sau de materiale de ambalare, ca si ajutor de gestionare a proiectelor, pentru a asigura ca procesul de ambalare se desfasoara fara probleme, precum si servicii de gestionare a lantului de aprovizionare, cum ar fi depozitarea, consolidarea si controlul inventarierii.
Grupul INPRO si-a inceput cooperarea profesionala la inceputul anilor '60. De atunci, s-a dezvoltat ca singura retea internationala a companiilor ambalatoare pentru export, sprijinind lanturile de aprovizionare globale a producatorilor de bunuri de tip capital, operand la scara mondiala.


Unde suntem


Grupul INPRO are 20 de membri, acoperind cele mai importante regiuni industrial ale lumii. Cei 20 de membri activeaza in peste 100 de fabrici proprii de ambalare industriala pentru export cu servicii de producere a containerelor si cutiilor, avand peste 500.000 metri patrati disponibili pentru depozitare si consolidare. Toate centrele de ambalare industriala pentru export sunt echipate cu macarale de hala industriale si stivuitoare industriale. In tarile unde nu exista un reprezentant oficial, INPRO coopereaza cu "parteneri asociati", ceea ce inseamna companii cu servicii in campul ambalarii industriale pentru export care au un palmares recunoscut, bazat pe experienta proiectelor precedente. Partenerii asociati aspira catre acceptarea lor ca membrii deplini. Pentru proiecte ad-hoc, membrii INPRO recurg la serviciile partenerilor asociati.