Noutati
APRILIE 2016-SEE Upstream 2016 Conference and Exhibition
Dl. Eduard Carstocea Director de Dezvoltare(Romania) si D-na Roxana Stretea Director Vanzari (Cluj Napoca), au reprezentat compania Neal Brothers
APRILIE 2016 - Intalnire cu primarul orasului Cluj-Napoca
D-na Roxana Stretea-Director Vanzari(Cluj-Napoca) a reprezentat Neal Brothers la acest eveniment
IANUARIE 2016 - Proiect in Praga
Condusa de Directorul de Dezvoltare, Dl. Eduard Carstocea, echipa Neal Brothers Romania, a desfasurat un proiect pentru un client important, alaturi de diferiti parteneri, avand ca scop dezasamblarea, ambalarea si transportul unui echipament care a fost trimis in cele mai bune conditii din Praga in Denver USA.
MARTIE 2016 - UK - CEE Ports Exchange in Constanta
Dl. Geoff Pearson CEO si Dl. Marian Dobre Director Comercial, au reprezentat Neal Brothers SRL la acest prestigios eveniment gazduit de Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Dl. Paul Brummel.
FEBRUARIE 2015 – AMBASADORUL MARII BRITANIE VIZITEAZA NEAL BROTHERS PLOIESTI
Dl. Marian Dobre (Director Comercial), dl. Eduard Carstocea (Manager al Dezvoltarii Afacerii) si dna. Adriana Paun (Manager de Productie) din cadrul Neal Brothers Ploiesti au avut deosebita placer de a-l primi pe Ambasadorul Marii Britanii in Romania, dl. Paul Brummell. Neal Brothers doreste sa profite de ocazie si sa ii multumeasca domnului ambasador si echipei sale pentru autorul si sprijinul pe care continua sa ni-l acorde pe masura ce compania isi urmeaza strategia de investitii si extindere strategica a afacerilor in Romania.
APRILIE 2013 – NEAL BROTHERS VIZITEAZA CAMERA DE COMERT BACAU IMPREUNA CU AMBASADA MARII BRITANII
La invitatia Ambasadei Marii Britanii si a Camerei de Comert Bacau, dl. Geoff Pearson (CEO Neal Brothers Romania) si dl. Marian Dobre (Director Comerical), s-au alaturat dnei. Esther Blythe, Vice-Presedinte al Misiunii la Ambasada Britanica, la evenimentul unde Ambasada a semnat un acrod oficial cu Camera pentru a conlucra in vederea promovarii relatiei dintre cele doua organizatii. Camera de Comert a organizat o prezentare a noului sau website si a trasat oportunitatile de afaceri din zona. Websiteul Camerei de Comert Bacau - www.ccibc.ro
IUNIE 2015 – MISIUNEA CAMEREI DE COMERT (ESTUL ANGLIEI)
Ca parte a angajamentului continuu a Neal Brothers de a incuraja alte companii britanice sa investeasca in Romania, dl. Geoff Pearson, CEO, a participat si a sustinut o prezentare la sediul din Bucuresti a Camerei de Comert Britanico-Romane in fata unei delegatii a companiilor britanice din estul Angliei.
MAI 2015 – OASPETI DISTINSI LA CEREMONIA ANIVERSARII REGINEI
Dl. David Neal, Director, alaturi de fiul sau, dl. Harry Neal, si de dl. Geoffrey Pearson, CEO al Neal Brothers Romania, au fost incantati de invitatia Ambasadei Britanice
MAI 2015 – CONFERINTA INPRO 2015 DIN VIENA
Dl. Geoffrey Pearson, CEO al Neal Brothers in Romania, alaturi de dl. Mike Larkin, Manager General al Neal Brothers Leicester in Marea Britanie si care este responsabil pentru multe dintre proiectele noastre internationale, inclusive cel din Romania, a participat si reprezentat Romania la acest prestigious eveniment, tinut anul acesta la Viena si gazduit de PAWEL Packing & Logistics GMBH. De asemenea, din partea Neal Brothers Marea Britanie au mai participat dl. David Neal, dl. Harry Neal si dl. Adam Vann (Manager General al Neal Brothers in Oadby).
MAI 2015 – OPORTUNITATI DE COMERT IN CRAIOVA, ROMANIA
Neal Brothers, reprezentata de dl. Geoff Pearson, a fost invitata de catre Camera de Comert Hampshire si de fondatorii Bridge to Romania sa tina o prezentare companiilor britanice si romane care se axeaza asupra orasului Craiova.
APRILIE 2015 – NEAL BROTHERS APARE IN FINANCIAL TIMES
Neal Brothers apare in doua dintre articolele principale ale ziarul Financial Times din Marea Britanie, in ipostaza de companie investitoare in Romania.
APRILIE 2015 – EXTINDEREA NEAL BROTHERS IN CRAIOVA
Ca parte a serviciilor neintrerupte ofertite unuia dintre cei mai vechi client ai sai, Neal Brothers este incantata sa anunte ca isi mareste inca o data sediul unitatii din Craiova cu alti 1000 de metri patrati de spatiu de depozitare folosit in cadrul serviciilor de gestionare a inventarului si de inmagazinare.
OCTOMBRIE 2014 – DESHIDEREA OFICIALA A CELEI DE-A TREIA UNITATI NEAL BROTHERS IN CLUJ-NAPOCA
Unitatea a fost inaugurate de Ambasadorul Britanic in Romania, dl. Paul Brummell, iar la receptive au participat un numar de delegatii al altor companii de afaceri, consilii locale si clienti.
AUGUST 2014 – PETROLEUM REVIEW MAGAZINE ANUNTA CA NEAL BROTHERS VIN IN CLUJ
Vestea ca Neal Brothers va deschide o a treia unitate in Romania, in Cluj-Napoca, este prezentata intr-un articol in Petroleum Review Magazine in august 2014.
MAI 2014 – CONFERINTA INPRO (ORGANIZATIA AMBALATORILOR SI TRANSPORTATORILOR INTERNATIONALI
Gazduita anul acesta in Bremen de IPSEN INDUSTRIAL PACKING GmbH & Co. KG, membru INPRO
MAI 2014 – NEAL BROTHERS APARE IN PETROLEUM REVIEW MAGAZINE
Neal Brothers sarbatoreste un an de la deschiderea unitatii din Ploiesti aparand intr-un articol din Petroleum Review Magazine.
MAI 2014 – EXTINDERE IN CRAIOVA
Din cauza cererilor din ce in ce mai numeroase, Neal Brothers Craiova este incantata sa anunte ca si-a extins serviciile de gestionare a inventarului si inmagazinare, suplimentandu-si spatiul de depozitare cu inca 500 de metri patrati.
APRILIE 2014 – CONFERINTA SI EXPOZITIA UPSTREAM
Dl. Geoff Pearson, CEO Neal Brothers Romania si dl. Marian Dobre (Director Comercial, Romania) au prezentat compania Neal Brothers Romania delegatilor de la Conferinta Upstream 2014.
MARTIE 2013 – EXTINDERE IN CRAIOVA
In urma castigarii unui nou contract cu unul dintre clientii sai principali, Neal Brothers Craiova anunta extinderea unitatii ei din Craiova. Continuand sa ne dezvoltam serviciile de gestionare a inventarului si inmagazinare, am adaugat 1000 de metri patrati spatiului initial de depozitare, practice dublandu-l.
IULIE 2014 – NEAL BROTHERS CRAIOVA PRIMESC VIZITA UNEI DELEGATII BRITANICE DE AFACERI, INCLUZAND REPREZENTANTI BBC
Neal Brothers Craiova a fost incantata sa gazduiasca o delegatie de companii britanice care analizeaza oportunitatile de investitii din Craiova. Delegatia a fost condusa de dl. Calin Huma, din partea Bridge to Romania, iar din ea au facut parte CEO-ul Camerei de Comert Britanico-Romane si memberi ai Camerei de Comert Hampshire.
IUNIE 2013 – AMBASADORUL MARII BRITANII VIZITEAZA NEAL BROTHERS PLOIESTI
Dl. Marian Dobre (Director Comercial) si dna. Adriana Paun (Manager al Productiei), impreuna cu tot restul echipei Neal Brothers Ploiesti, au avut onoarea de a-l primi pe Ambasadorul Marii Britanii in Romania, dl. Martin Harris OBE in timpul vizitei acestuia in Parcul de Afaceri Vest din Ploiesti, unde isi are sediul si Neal Brothers. Parcul reprezinta o investitie majora intr-un loc strategic din Ploiesti
IUNIE 2013 – NEAL BROTHERS, O AFACERE BRITANICA DE SUCCES IN ROMANIA, CONFORM AMBASADEI MARII BRITANII
Neal Brothers apare in filmuletul de promovare a povestilor de success in privinta investitiilor britanice in Romania, realizat de Ambasada Marii Britanii.
APRILIE 2013 – DESCHIDEREA OFICIALA A CELEI DE-A DOUA UNITATI DIN PLOIESTI
Pe 17 aprilie 2013, Neal Brothers a gazduit un eveniment prin care oficializa deschiderea celei de-a doua unitati romane din Ploiesti. Cu un portofoliu de clienti in continua crestere, aceasta a doua unitate a fost strategic aleasa pentru a permite Neal Brothers sa ofere serviciile companiei clientilor ei din aceasta zona.
IULIE 2012 – EXTINDERE IN CRAIOVA
Neal Brothers anunta inceperea unui contract de depozitare si inventar initiale cu unul dintre principalii nostri clienti, acest nou serviciu cimentand si mai mult relatia dintre cele doua companii, care ne asteptam sa evolueze si mai mult pe masura ce cererea este in crestere.