Serviciile si produsele oferite

Ambalare industriala pentru export cu folii anticorozive VCI, folii termocontractibile Shrink, folii de aluminiu folosind sistemul vidarii, legari cu benzi de ploiester tesut cu absorbanti de umiditate tip desiccant.
Amarare in container / containere cu certificare international
Containeirizare
Coletare
Depozitare in spatii proprii
Ambalarea in spatii proprii si pregatirea pentru documentatiei pentru export
Managementul gestiunii
Productie si livrare de ambalaje de lemn atipice , lazi de lemn mici medii si agabaritice, paleti standard si paleti atipici, poduri de lemn, cutii de lemn si placaj (plywood) sau OSB, lazi deschise tip Gabbie
Solutii complete pentru export
Optimizarea incarcarii in containere sau in ambalaje de lemn
Solutii optime de transport
Neal Brothers SRL este o societate înființată în Romania in anul 2007 dar cu peste 100 de ani de experiență în care am deservit cu soluţii de ambalare inovatoare atât clienţi naţionali, cât și internaționali. Suntem încrezători că avem experienţa şi pregătirea necesară pentru a vă oferi o gamă largă de produse şi servicii care vor satisface cerințele dumneavoastră cele mai exigente. Ne străduim să dezvoltăm cea mai bună soluţie de ambalare pentru toate nevoile dumneavoastră si să vă oferim produse de ambalare utile pentru a vă asigura ceea ce aveți nevoie pentru a dezvolta afacerea dumneavoastră, cu maximă eficienţă şi fiabilitate.